Det senaste ;)

Hej!
Igår kom jag hem från lägret, och jag var så sjukt trött, som jag alltid brukar vara efter läger. Vi la oss dock inte så sent! (Man får ju faktist vara ett gott föredöme när man är ledare) Det var ett väldigt kul läger! När konfirmanderna hade lektioner så förberedde vi ledare oss för kvällen och spexet. Det blev en sådan där tipspromenad ni vet .. "Vem är surast?" osv. Så gjorde vi den senare och även massa olika sketcher. Jag var med på "Vem är torrast?" och jag vann inte .. ;) Detta var på lördagen, och på söndagen gick vi upp 8.15 (Det var inte kul!) Sedan åt vi frukost, packade ihop våra saker och gjorde en så kallad verkstadsgudstjänst. Den blev lyckad. Under lägret var det någora ledare som berättade om hur de blev kristna och det var väldigt fint. Jag hoppas och tror att iallafall några av konfirmanderna blev berörda.
Vet ni vad jag ska göra i sommar? Jo, jag ska åka till Taizée i Frankrike på läger i en vecka. Jag längtar verkligen! Någon mer som ska dit?

I min jackficka så hittade jag ett blad.. "21 sätt att läsa bibeln". Det är jättebra, där finns det en bibelläsningsplan. Det behöver jag verkligen. Jag brukar försöka läsa varje kväll innan jag går och lägger mig, men det är så svårt att veta VART man ska läsa! Det blir lite o-organiserat om man bara slår upp bibeln varenda kväll, men det funkar ju det med. Ett tag läste jag hela första moseboken, och den har jag läst klart nu. Men nu ska jag försöka använda den här bibelläsningsplanen och verkligen följa den dagligen. Någon som har något "bra tips" på hur man kan läsa bibeln?

Linn

Var ledare!

Hej! I helgen ska jag iväg på läger med vinterkonfirmanderna, som ledare. Lägret börjar imorgon, på KU och sedan träffas vi lördag morgon, åker iväg och sover över någonstans och åker sedan hem på söndagen. Jag tycker det är kul att vara ledare, för då ser jag hur jag var själv för ett år sedan. Kan se att jag blivit mycket mognare och allting + att jag börjat tro på gud. Jag kommer ihåg att när jag var konfirmand så var det väldigt skönt och tryggt på något sätt att ha alla ledare med sig. Jag vet inte riktigt varför, men det skulle vara tråkigt om det bara var de "'äldre" med. Så försök få med många ledare till era läger, det blir verkligen kul för konfirmanderna.
Jag hade tänkt att skriva mer, men jag kan verkligen inte för min bror var egentligen inne på datorn...
Linn

Ägg?

Hej!
Idag var första skoldagen efter lovet. Det var en riktigt härlig dag, började 9.15, hade världens håltimma på lunchen och slutade ca 13.40 eftersom idrotten var inställd. PLUS att det var pannkakor till middag. MUMS!
Lovet har varit väldigt bra! Jag gav en utmaning till mig själv att inte en enda dag skulle jag slösa bort.(Sitta vid datorn eller vara hemma och se på tv hela dagen) Jag har en tendens att göra det ibland, speciellt på helgerna. Vet ni vad? Jag klarade min lilla utmaning. Jag har under lovet tältat, firat påsk med kompisar, spelat basket, solat, hoppat studsmatta, sett på film med kompisar, ätit en MASSA godis, åkt moped och en massa mer! Är dock besviken på mig själv att jag inte varit i kyrkan, var igår bara! Jag hade väldigt gärna gått i fredags, den på natten, men jag var hos en kompis så jag kunde inte. Jag måste verkligen börja planera och prioritera bättre!
En sak som min kompis funderat över, och som jag också nu funderar på.. Hur kommer äggen in i påsken? Alltså, påsken har väl inget att göra med ägg? Någon som vet? :)

Linn

Påsklovs paus

Det var ett tag sen jag skrev sist.. Tar nu en liiiiiten bloggpaus pga
1. Brist på tid
 2. Lovet kommer snart, och då ska jag inte sitta vid datorn
3. ingen inspiration.
Alltså påsklovet är NÄSTA vecka, och det ska bli så otroligt skönt, eftersom jag är så trött på skolan nu. Så under lovet ska jag nu samla på mig massor med inspiration så hörs vi! :D

Linn

RSS 2.0